Antidrogpolicy

Alkohol och drogpolicy för Gustavsbergs Bandy

• Bakgrund

Gustavsberg Bandy är en ideell förening vars värdegrund bygger på att ungdomar ska uppfostras till att bli duktiga idrottsmän, men framförallt till att bli ansvarstagande medmänniskor i det svenska samhället. Merparten av det arbete som sker i föreningen är ideellt arbete. För oss är det viktigt med gemenskap, kamratskap och social fostran. Det är därför viktigt att barn och ungdomar utvecklas både i sitt idrottande och som individer som har förmåga att själva stå för samhälleligt sunda värden. Hur ledare och äldre aktiva uppträder har därför mycket stor betydelse för de värden som påverkar bilden av föreningen och samtidigt ger vägledning för barn och ungdomar över hur de ska uppträda.

Som ett led i detta arbete har föreningen tagit fram ”Värdegrund för Gustavsbergs ungdomsbandy” och därtill är en gemensam alkohol- och drogpolicy där föreningens gemensamma regler fungerar som riktlinjer och stöd för föreningens medlemmar. Styrelsen har antagit nedanstående ställningstaganden och riktlinjer inom området alkohol och droger.

Läs mer i Gustavsbergs Bandys Alkohol- och drogpolicy i PDF-format

Uppdaterad: 14 SEP 2018 20:24