Hoppa till sidans innehåll

Behandling av personuppgifter (GDPR)


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

På denna sida hittar du mer information gällande Gustavsbergs Bandys Integritetspolicy m.m.

GIFs Integritetspolicy (PDF-format)

Riktlinjer - ta till vara enskildas rättigheter (PDF-format)

Om du vill begära registerutdrag från Gustavsbergs Bandy måste du fylla i dokumentet "Begäran om registerutdrag" och följa de riktlinjer som finns där. Tänk på att du kan skapa ett medlemsinlogg till IdrottOnline där ni kan se alla de uppgifter om er och ert barn som spelare i Gustavsbergs Bandy.

Hur du gör hittar du här.

Riksidrottsförbundet har gjort ett fantastiskt arbete för att hjälpa föreningslivet i processen med den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Förutom mycket bra information och mallar så också en Q&A. 
 
Har du frågor och funderingar kring GDPR så hittar du de flesta svaren här.

Läs mer på Svenska Bandyförbundets information om GDPR

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 21:29
Skribent: Chris Nahlin
Epost: Adressen Gömd



Vår Huvudsponsor

Varmdo_loggo ny ICA Maxi web

sponsorhuset

Handelsbanken Värmdö

jm

 

 


Frentab





kosalogga
  
 Team Kentas


NSK_bildbanner-260x143 

 

Instagram


#gustavsbergsbandy

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Gustavsbergs IF BK - Bandy
Box 30
13421 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info