Hoppa till sidans innehåll

Ullmax


Bandyspelare, uteidrottare och frysande föräldrar behöver underkläder av hög kvalitet. Underkläder som transporterar bort fukt och håller dig varm och torr. Gustavsbergs Bandy säljer Ullmax produkter. Köp Ullmax av Gustavsbergs Bandy, så köper ni kvalitetsprodukter (testvinnare i t.ex. Runner´s world) samtidigt som du stöder Gustavsbergs Bandy.

 

För att handla av oss, kontakta i första hand någon av föreningens försäljare

Att handla av föreningens säljare ger oss mer pengar i provision. Om du handlar av en lagsäljare, så ger det laget en del av föreningens förtjänst. Vill du bli säljare för ditt lag? Anmäl dig längre ner på sidan!

 

Anmälda säljare just nu säsongen 2014/2015  

Säljare Föreningen/Lag
Chris Nahlin Gustavsbergs Bandy

 

 

Hur går det till?

Förenings säljare har produktkataloger och möjlighet att nyttja en kollektionsväska för att visa produkterna i verkligheten. Alla produkter finns även på Ullmax hemsida om du vill titta i förväg. Notera i så fall artikelnumret på de produkter du vill beställa.

Säljaren tar upp beställningar. Föreningen sammanställer flera beställningar till en gemensam order.

Därefter är det bara att vänta på leverans. Varje säljare delar ut beställda varor och tar emot kontantbetalning vid leveransen.

Om ditt företag vill handla Ullmax kläder - kontakta Chris, så hjälper hon dig så att du kan dra av momsen.

I andra hand - handla direkt från Ullmax hemsida via länken nedan

Det ger oss i föreningen lite mindre pengar, du får betala frakten, men får varorna levererade direkt till dig!

Ullmax

 

 

Mer information

Gustavsbergs Bandy har tecknat ett samarbetsavtal med Ullmax. Ullmax är ett företag som tillverkar kläder anpassade för idrott och träning.

Produkterna kommer kunna köpas via Gustavsbergs Bandy eller via Ullmax egen webshop, båda sätten ger provision till föreningen.

Genom att handla Ullmax sportprodukter får ni kvalitetsprodukter till bra priser och samtidigt stöder ni Gustavsbergs Bandy.

Det finns inga krav på vilken mängd vi säljer utan vi kommer bara att behöva samordna våra egna ordrar och vi kommer att bestämma några datum för föreningens gemensamma beställning. Vi erhåller en högre provision vid samordning av beställningar än om var och en handlar via Ullmax webshop.

Idén är enkel, från föreningens sida så kommer vi att ha en eller flera säljare som kan visa produkterna, ta emot beställningar och leverera produkterna för alla medlemmar som vill göra beställningar.

Om ett lag vill sälja?

Om ett lag vill sälja så finns det möjlighet för laget att utse/hitta en eller flera säljare som kan administrera lagets beställningar och utleveranser. Du kanske vill sälja till vänner eller på din arbetsplats? På så sätt får laget en viss provision, prata med er lagledare om detta.

 

Ja, jag vill anmäla mig som säljare för vårt lag!

OK

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:28Vår Huvudsponsor

Varmdo_loggo ny ICA Maxi web

sponsorhuset

Handelsbanken Värmdö

jm

 

 


Frentab

kosalogga
  
 Team Kentas


NSK_bildbanner-260x143 

 

Instagram


#gustavsbergsbandy

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Gustavsbergs IF BK - Bandy
Box 30
13421 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info