Hoppa till sidans innehåll

Samsyn kring barn- och ungdomsidrott

06 MAR 2019 16:11
Nu är Samsyn kring barn- och ungdomsidrotten antagen av kultur- och fritidsnämnden och Gustavsbergs Bandy är första förening att skriva på....
  • Skapad: 06 MAR 2019 16:11

Värmdö har nu en överenskommelse kring barn- och ungdomsidrotten i kommunen.

Förhoppningen är att samsynen bidrar till att fler barn stannar inom föreningsidrotten genom att idrottsföreningarna i större utsträckning samverkar i frågorna samsynen behandlar.


foto: Lars Åke Holst, Gustavsbergs Bildateljé

Läs mer här i pressmeddelandet från Värmdö Kommun

"Gustavsbergs Bandy vill att så många som möjligt ska spela bandy så länge som möjligt för att på så sätt nå sin fulla potential som bandyspelare. Chansen att några av dessa ungdomar kan ta en plats i vårt A-lag är större ju fler som håller på länge.  För att lyckas med detta så strävar vi efter ha låga trösklar för att börja med bandy. Eftersom bandysäsongen är förhållandevis kort så går det även utmärkt att kombinera med andra idrotter, särskilt "sommaridrotter". Själva tränings- och tävlingsverksamheten ska präglas av glädje, gemenskap och trygghet med fokus på långsiktig utveckling och inte kortsiktig resultatjakt. De målsättningar som framgår av Samsyn kring barn- och ungdomsidrotten i Värmdö kommun ligger helt i linje med vad vi tror på som förening och som också framgår av våra styrande dokument."   

Skribent: 
Epost: Adressen GömdVår Huvudsponsor

Varmdo_loggo ny ICA Maxi web

sponsorhuset

Handelsbanken Värmdö

jm

 

 


Frentab

kosalogga
  
 Team Kentas


NSK_bildbanner-260x143 

 

Instagram


#gustavsbergsbandy

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Gustavsbergs IF BK - Bandy
Box 30
13421 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info