Hoppa till sidans innehåll

Hemsidan tar pulsen på Kent efter 1/3-del

17 DEC 2010 20:08
Sju av 22 matcher är spelade vilket innebär en 1/3 av säsongens matcher och vi står på sex poäng inför morgondagens bortamatch mot Katrineholm.
  • Skapad: 17 DEC 2010 20:08

Hej igen Kent hur ser du nu på säsongen efter sju matcher?
Bara positivt, vi har tagit sex poäng och det var väl min målsättning efter sju spelade matcher, Sedan kan man säga att två poäng mot Falun var ett plus medan vi borde kanske ha tagit någon poäng mot Västanfors eller Köping. Men på det hela tagit så är jag nöjd.

Hur ser du då på lagen vi mött, är det något som sticker ut?
Ja helt klart Örebro, sedan var väl också Kalix tunga att möta men där vet jag inte om det var deras spel som övertygade eller om den långa jobbiga resan satt i benen på våra killar.

Sedan får vi se på Ljusdal, de kommer väl också att vara där och kriga om direktplatsen till elitserien. Som jag ser det så är det Örebro, Ljusdal, Kalix, Skutskär och eventuellt Falun som kommer att kämpa om elitserieplatsen. Att jag säger eventuellt Falun är att så länge de har Mikael Jernberg i laget som ett lån från Edsbyn så är de helt klart ett par klasser bättre men när han väl går tillbaka till Edsbyn så tror jag inte Falun räcker till riktigt.
För övrigt måste man väl säga att Finspång så här långt verkar vara det positiva överraskningslaget och Katrinholm det negativa. Finspång kom bra igång med några enkla segrar medan det var tvärt om för Katrinholm. Men det kan vända snabbt för båda lagen.

Hur ser du då på det egna laget så här långt?
Mycket positivt, jag tycker vi har lyft oss rejält sedan förra säsongen. När vi spelar bra så spelar vi riktigt bra, men sedan har vi lite för mycket svaga perioder i spelet. Här är det rutinen som lyser igenom, vi kanske skulle behöva någon riktigt erfaren gammal räv på mitten. En som kan ta tag i bollen och lugna ner spelet lite när det blir för mycket tuta och köra.

Är det någon egen spelare som du vill lyfta fram som extra betydelsefull så här långt in i säsongen?
Det är egentligen alla nyförvärven som har kommit in bra i laget och bidrar med både fart och bandykunnande. Sedan är också Norevik viktig för laget och naturligtvis en som Niklas Sandberg. Vilken inställning den killen har till sin sport, helt otroligt!
Men egentligen är det alla i laget som höjt sig ett snäpp sedan förra säsongen.

Ni har ju också drabbats av några svåra skador, jag tänker då fram för allt på Niklas Jonssons avslagna käke. Hur har det påverkat laget?
Ja det var ett svårt avbräck eftersom han hade spelat så bra fram till skadan. Det blir ju en del omflyttningar i laget men som jag tycker ändå har fungerat bra. Vi har ju en betydligt bredare trupp i år och det är ju bra en sådan här gång. Nu är ju både Niklas och  Ludvig Karlsson i träning och förhoppningsvis så är dom tillbaka efter nyår och då kommer båda två att vara värdefulla förstärkningar.

Hur ser du då på fortsättningen av säsongen?
Det är hemmamatcherna som kommer att vara avgörande. De är otroligt viktiga och helst ska man ta full pott på dem, sedan gäller det att knipa några poäng på bortamatcherna också.

Hur ser du då på morgondagens bortamatch mot Katrinholm, har du ordinarie lag?
Nej inte riktigt, Martin Waldenström har fått ledigt en vecka och sedan vet jag inte riktigt hur det blir med Benjamin Berner som har varit förkyld ett tag. Där kommer jag att få besked under kvällen. Från Hammarby går Fredrik Otterberg och Joakim Eriksson in på en halv och mittfälts plats.

Sedan tror jag att vi har goda chanser att ta poäng kanske till och med en vinst, vilket skulle sitta fint.

Lycka till imorgon!

 

 Vår Huvudsponsor

Varmdo_loggo ny ICA Maxi web

sponsorhuset

Handelsbanken Värmdö

jm

 

 


Frentab

kosalogga
  
 Team Kentas


NSK_bildbanner-260x143 

 

Instagram


#gustavsbergsbandy

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Gustavsbergs IF BK - Bandy
Box 30
13421 Gustavsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info