Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906
Lag 2009

U14 vann finalen i Stockholm Cup 2023
2023-03-20 09:51
Finalvinnare i U14 Stockholm Cup
Efter en lång och bra säsong så var Gustavsbergs lag U14/2009 i final i U14 Stockholm Cup där de ställdes mot SBBK.
Nervösa spelare inledde matchen bra spelmässigt, men motståndarna SBBK var effektiva och lyckades ta ledningen med 3 - 0 och i halvtid var ställningen 3 - 1.
Killarna lovade varandra att tömma alla krafter i sista halvlek och att fortsätta spela bandy, men med högre fart på skridskorna.
Tränarna påtalade i halvtidssnacket vikten av positionsspelet och det visade sig verkligen ge utdelning.
 
När vi fullbordade vändningen genom att på tilläggstid rättvist göra 5 - 4 blev den perfekta avslutningen på säsongen ett faktum.
Detta skedde genom en riktigt stark laginsats där man hela tiden visste vad man kunde uppnå med gemensamma krafter.
En säsong där laget tagit ett stort kliv i sin idrottsliga utveckling, inte minst genom det uppskattade tränartillskottet Adam Jerkelius insatser, var därmed till ända.
 
Adam Jerkelius som är fostrad i Gustavsberg och som till vardags spelar i vårt utvecklingslag GIF U. Adam har under denna säsong parallellt med sitt engagemang i GIF U även sportsligt stöttat lag U14/2009 och delat med sig av sina bandykunskaper och genom sin närvaro på träningar och matcher utvecklat laget ännu mer.
 

Nyhetsarkiv
Vårcupen 20202020-03-10 11:17
 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer