Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

Uppstartsmöte för Lag 2013
2020-09-21 10:46
Måndag 28 september kl 18.30 kommer vi att kalla till uppstartsmöte för vårt nya lag. 

Vi riktar oss till alla tjejer och killar som var med i bandyskolan förra säsongen och andra barn födda 2013 därför att det börjar bli dags för ännu en bandysäsong. Detta år är det dags för barn födda 2013 att ha egna träningar och spela sina första matcher. För att allting ska fungera så bra som möjligt behöver vi få intresserade föräldrar att sköta laget både på och utanför isen.
Vi hade en informationsträff i våras och vi tar nu upp tråden igen genom att kalla till ytterligare ett möte. Ni kommer att få träffa vår ordförande Mårten Pransgård samt ungdomsansvarig Mattias Dungmar. De är, förutom styrelsemedlemmar, även ungdomsledare.

Mötet börjar med en genomgång av föreningens värdegrund och vad det innebär att vara med som ledare i ett ungdomslag samt vad vi i Gustavsberg tycker är viktigt rörande ungdomsidrottande. 

Vi kommer därefter att bli lite mer konkreta med de olika rollerna och förhoppningsvis får vi namn på intresserade föräldrar. 
Frågor och synpunkter tas emot med glädje och kommer förhoppningsvis. kunna bli besvarade direkt.

Väl mött på Ekvallen, måndagen den 28 september klockan 18.30

//Mårten & Mattias

 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer