SIF Norrtelje borta på söndag
2023-01-05 20:37

Returmöte mot SIF Norrtelje och vi hoppas på bättre is och väder idag.

Matchreferat SIF Norrtelje-Gustavsberg 1-7 (0-3)

Vi kommer till match på ett dimmigt Norrtälje IP med en bra träningsvecka bakom oss och vi är bestämda i att ta tag i matchen direkt och spela så länge isen tillåter.

Matchen startar och det syns direkt att vi har rätt inställning och låter bollen gå i bra tempo. 0-1 kommer redan i 7:e spelminuten där #11 Brown vinner boll på offensiv plan och med distansskott skjuter in ledningsmålet.

Vi fortsätter att spela bra och på hörna trycker #2 Simu in returen till 0-2. I 12:e minuten gör #30 Strömbäck 0-3 efter fint spel i en omställning. Isen blir nu sämre och det blir svårt att spela men vi styr matchen.

I halvlek enas vi om att spela så länge isen håller och sedan ska vi falla hem för att freda egna målet. Vi skapar en hel del chanser men lyckas inte få in bollen och istället kan Norrtelje reducera i 63:e minuten på hörna. Norrtelje trycker nu på med mycket lyft som vi bemästrar bra.

Ett förlösande mål 1-4 gör #30 Strömbäck på ett kanonskott i nättaket. Kort därefter gör #30 återigen mål 1-5 nu fint framspelad av #16 Kaup. I 85 minuten kontrar vi genom att #26 Ångerman frispelar #11 Brown som enkelt rundar målvakten och gör 1-6. 1-7 gör #11 Brown frispelad med ett långt utkast av målvakten #28 Paulin.

Idag visar vi styrka och lagmoral över hela matchen och vinner rättvist.