Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

Fritidshemmens dag vid Hemmestaskolan
2024-05-15 11:57
Gustavsbergs bandy visar vad bandy är....
Igår var Gustavsbergs bandy representerade på Fritidshemmens dag på Hemmestaskolan.
 
Vi representerades av våra två A-lagsspelare, Lasse Nykvist & Mattias Stenman, som arbetar på Hemmestaskolan samt några av våra blivande U17-spelare som är elever på skolan.
 
Alla skolans elever fick prova på hur det funkar med klubba och boll i allas vår älskade idrott.
Kanske var en av Gustavsbergs framtida bandystjärnor där igår och sköt sitt första skott?
Årsmöte
2024-05-11 10:13

Tisdag 11/6 är det dags för årsmöte. Vi ses i Ekvallens samlingslokal i Gustavsberg. Mötet är öppet för alla medlemmar och startar kl. 19.00. Vi ses där!

Gustavsbergs Bandy tar klivet upp i Allsvenskan!
2024-05-03 12:48
Kevin Brown i kvalmatchen mot Kalix, 4 mars 2024.

Det är med stor glädje och stolthet som Gustavsbergs Bandy kan meddela att föreningen har tackat ja till att säsongen 24/25 spela i Bandyallsvenskan, svensk bandys näst högsta serie.

Två Gustavsbergsspelare i P17-landslagets bruttotrupp
2024-04-25 15:33
Målvakten Oscar Lundquist och mittfältaren Frank Nybäck har i höst chansen att spela till sig en plats i vinterns VM-turnering.
De två uttagna spelarna är målvakten Oscar Lundquist och mittfältaren Frank Nybäck som den 13 september får chansen att spela till sig en plats till VM som avgörs i januari 2025.
 
I denna första gallring är 50 spelare uttagna till två lägerdagar. 25 spelare samlas i norr och 25 spelare samlas i söder. Därefter kommer truppen krympa.
 
Stort grattis till Oscar och Frank! Och bra jobbat av alla inblandade lagkamrater och ledare som har stor del i spelarnas utveckling
 
Bilden är från finalen i Stockholm Cup tidigare i våras.
Seger i Victor Cup
2024-03-26 10:13

Sent i söndags kväll avgjordes finalen i Victor Cup där Gustavsberg U till slut stod som segrare med 9-7 mot GT/76 U23 (3-4 i halvtid) 🥳

Och med det stänger vi matchspelandet för den här säsongen. Ett stort tack till alla inblandade: spelare, ledare, föräldrar, funktionärer och sponsorer som gör vår verksamhet möjlig 😍

Ett par av våra äldre ungdomslag kör vidare så länge det finns is på uterinken vid Ekvallen och därefter inne i Ekvallen. Parallellt med detta sätter vi såklart igång med försäsongsträningen inför nästa säsong! 💪

 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer