Bli medlem i vår förening!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

Hemmamatch i Stora DM/Victor Cup
2019-11-21 09:38
Första matchen i Stora DM 
Nypremiär för DM i Stockholmsdistriktet och vi börjar med att möte Division2-laget Huddinge/GT/76 hemma på Ekvallen fredag 22/11 kl 19.30

Stockholmsdistriktet har väckt till liv Stora DM för seniorer som kallas Victor Cup och kommer att spelas under säsongen.


Matcherna kommer att spelas 2 * 30 minuter och med ett sk handikappsystem som innebär att vid matcher där ett lag spelar i en lägre division startar matchen med tre straffar/lägre division. 

Från början skulle vi möta Ulvarna men dom drog sig ur cupen och istället möter vi ett mixlag av Huddinge och GT/76 som klassas som division 2. Det innebär att dom startar med att skjuta tre straffar. Spännande!  

Höstlovsaktivitet
2019-10-28 20:05
Höstlovsaktivitet "Öppen is" i Ishallen  

Torsdag 31 okt & Fredag 1 nov 
kommer några av våra äldre bandyungdomar att vara på plats i ishallen för "öppen is" så ta med kompisar som vill prova på bandy
Ledar- och föräldraföreläsning 10/11
2019-10-21 14:11
Ledar- och föräldraföreläsning

GIF-Alliansen bjuder tillsammans med Värmdö kommun in till två inspirationsföreläsningar på samma dag, söndag den 10 november.

Var? Värmdösalen i Värmdö kommuns lokaler i Skogsbo
När? Söndag 10 november 2019

För ledare/tränare: kl 11:00-14:00 (Föreläsning/workshop)
För föräldrar: 15:00-18:00 (Föreläsning)

Ledar- och tränarföreläsningen handlar om träning och träningsmetodik i ett idrottspsykologiskt perspektiv

  • vad är effektiv och rolig träning?

Under senare år har det mer och mer talats om guidat lärande och icke–linjär pedagogik. Men, vad är det och hur genomför man det praktiskt? Med ett modernt ledarskap kan träningen bli både mer lärorik och kanske också roligare. Var med på ett exklusivt samtal där du får möjlighet att ställa dina frågor samtidigt som du kan fylla på din kunskap kring idrottens ledarskap och träning.

  • Att arbeta med ett transformativt ledarskap.
  • Träningsplanering i guidat lärande.
  • Feedback i träning.
  • Hur stärks självbestämmande motivation?

Föräldraföreläsningen berör idrottsföräldrars och tränares beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten.

Föräldrar är på många sätt en viktig del i idrotten, inte minst som tränare och ledare, men också som de personer som känner sitt barn bäst. Under eftermiddagen tar Johan upp frågor som berör idrottsföräldrars och tränares beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten. Han ger också praktiska råd till dig att använda i din idrottsvardag oavsett om du är tränare, ledare, beslutsfattare och/eller förälder. Föreläsningen bygger på forskning blandat med Johans egna erfarenheter och gör upp med gamla sanningar och behandlar på ett nyskapande sätt föräldrarollen i idrotten.

  • Vad skapar motivation hos barn/ungdomar?- Hur och hur mycket ska man träna som barn/ungdomar?
  • När måste man välja idrott?
  • Är det viktigaste att vinna eller hur man vinner?
  • Vad är talang?
  • Finns det elitungdom?

Du får forskningsbaserade praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i ditt barns idrottsmiljö. Detta oavsett om målet är att lägga grunden till en aktiv livsstil eller ge barnet förutsättningar för att nå så långt det kan i sin idrott.

Johan Fallby är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi. Johan har gedigna akademiska meriter och även en grundutbildning i KBT samt är också tidigare seniorlandslagsspelare i bordtennis. Dessutom har han skrivit flera böcker inom idrottspsykologi och ledarskap. Senast "Gör det bättre själv om du kan!” - om föräldraskap i idrotten. Han förekommer också i media kring idrottspsykologiska frågor, barn- ungdoms- samt elitidrott. På dessa teman föreläser Johan också runt om i Skandinavien samtidigt som han arbetar som idrottspsykologisk rådgivare för idrottsföreningar och idrottare i individuella samt lagidrotter.

Länkar till anmälan:
LEDARANMÄLAN


FÖRÄLDRAANMÄLAN


Varmt välkommen på föreläsningarna önskar föreningarna i GIF-Alliansen - Gustavsbergs IF Bandy, Fotboll, Handboll och Badminton tillsammans med Värmdö kommun

Bandyskola
Anmälan till Skridsko-/Bandyskolan
2019-09-29 11:40, Bandyskola
Dags att anmäla till årets Skridsko-/Bandyskola på Ekvallen
Årsmöte 11 juni 2019
2019-09-12 08:08
Årsmötet 11/6 2019
 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Vår huvudsponsor
Våra sponsorer