Bli medlem i vår förening!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906
Bandyskola

Information om riktlinjer för Skridsko- och Bandykul
2020-10-24 09:09
Information om riktlinjer för Skridsko- och Bandykul 
Enligt riktlinjer vi just nu har att följa så är det ok att utföra dessa sammankomster, men att varje arrangör ska tillse att det inte finns mer än 50 personer i ren publik på anläggningen och att man följer de allmänna råden från FHM. 

När det gäller föräldradeltagande så anser vi att deras roll är avgörande för att arrangemanget ska gå att genomföra. Då tolkar vi det som att föräldrapublik är tillåten då den inte är allmän och ej syftar till så många som möjligt deltager, men att mer än 50 personer i åskådare (föräldrar) ändå inte är tillåtet. Så även där måste arrangören reglera detta med information på plats och vid inbjudan. 

Då räknar vi inte in spelare och ledare som del av de 50. Vi anser att skridsko- och bandyskola kan genomföras som tidigare, men att det krävs att man delar upp barnen i mindre grupper på isen, samt att det ej får vara mer än 50 personer i publik, samt ej offentlig tillställning. lokala restriktioner kan förekomma även för barnbandyn och att dessa då alltid går först. 

Föräldrar/syskon får inte befinna sig i ishallen under tiden barnen deltar i bandyskolan.


 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Vår huvudsponsor
Våra sponsorer