Bortamatch på Annandagen mot Djurgården på Östermalms IP kl 17.00

Matchen slutade med en sur förlust 2 - 7.

Matchreferat Djurgården - Gustavsberg 7 - 2 (4 - 2)
Vi kommer till matchstart med gott självförtroende och bestämmer oss för att ligga högt och utmana Djurgården.

I inledningen har vi bra koll men Djurgården säckar i sitt försvarsspel och vi får inga ytor att spela på vilket gör oss uddlösa. Djurgårdens omställningar är vassa och på ett lyft får de friläge som säkert förvaltas till 1-0. Spelet fortsätter med att Djurgården är tighta och snabbt ställer om. 2-0 och 3-0 kommer I snabb följd innan vi i 32 minuten kan reducera 3-1 genom #8 Ek som friställs på ett utkast från #28 Paulin-Ström. Djurgården ökar på till 4-1 innan halvtidsvilan.

I andra halvlek öppnar spelet upp sig och vi hittar mer rätt I våra kombinationer vilket I 48:e minuten ger utdelning när #13 kan reducera 4-2 efter fint passningsspel med #11 Brown. Vi tar nu spelmässigt över matchen utan att få bollen i mål och istället kan Djurgården på omställning i 85:e minuten göra 5-2. Där tappar vi orken och Djurgården kan göra 6-2 och 7-2 innan domaren blåser av tillställningen.

Vi blir idag straffade av ett välorganiserat Djurgården som inte släpper till ytor på egen planhalva samtidigt som vi inte hittar harmoni och tålamod i vårt spel.