Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

Seger i Victor Cup
2024-03-26 10:13

Sent i söndags kväll avgjordes finalen i Victor Cup där Gustavsberg U till slut stod som segrare med 9-7 mot GT/76 U23 (3-4 i halvtid) 🥳

Och med det stänger vi matchspelandet för den här säsongen. Ett stort tack till alla inblandade: spelare, ledare, föräldrar, funktionärer och sponsorer som gör vår verksamhet möjlig 😍

Ett par av våra äldre ungdomslag kör vidare så länge det finns is på uterinken vid Ekvallen och därefter inne i Ekvallen. Parallellt med detta sätter vi såklart igång med försäsongsträningen inför nästa säsong! 💪

Gustavsberg välrepresenterat i distriktslaget
2024-03-25 16:56
Våra representanter i Stockholm distriktslag.

Inte mindre än sex spelare och en ledare ingick i Stockholms flick- och pojklag som i helgen spelade mot landets allra bästa 16-åringar.

 

I flicklaget spelade Nova Olsson (Elin Ihre var delaktig som ledare) och i pojklaget spelade Teodor Sahlin, Frank Nybäck, Oscar Lundquist, Ludvig Nahlin och Assar Stormo (saknas på bilden). Även Filippa Ekman som tidigare har representerat Gustavsberg spelade i flicklaget.

U16 vinner Stockholm Cup
2024-03-18 14:00
Förutom spelarna på bild fanns även resterande spelare i truppen på plats för att stötta!

Gustavsbergs U16 gjorde på söndagen en fantastiskt fin match mot Västerås SK när man vann finalen i Stockholm Cup med 7-4. Gustavsberg gick snabbt fram till en 3-0 ledning och började andra halvlek med att göra 4-0. Men Västerås hittade krafter och gick till 4-3 och matchen stod och vägde. Ledarna valde att ta en time out för att samla laget och prata igenom läget.

 

Ett par minuter därefter gör Gustavsberg tre snabba mål innan VSK i slutet får in en reducering och fastställer slutresultatet till 7-4.

 

Tidigare under säsongen har U16 vunnit serien i Regional Mellan och slutat på tredje plats i Stockholms-serien.

 

Något som gör oss extra stolta är att samtliga 23 spelare som ingår i truppen har varit delaktiga och på ett fantastiskt sätt bidragit till resultaten. Ni har alla del i framgångarna!

 

Stort tack också till alla ledare som har hjälpt spelarna att prestera under hela säsongen (och många år dessförinnan).

Fler bilder från Gurradagen 2024
2024-03-12 17:07
Gurradagen 2024.

I lördags firade vi Gurradagen 2024 genom att bjuda in samtliga spelare och ledare till en gemensam avslutning på Ekvallen.

Totalt var det ca 90 ungdomsspelare och 20 ledare som tog sig till Ekvallen. Dessutom 12 spelare från A-laget som tog sig tid mellan kvalmatcherna för att få vara med på isen. Tyvärr var ett par av våra lag upptagna med matcher på annan ort.

Dagen avslutas traditionsenligt med match: A-laget mot resten 😍

Tack till Johan Lundberg för de fina bilderna 🥳

A-lag
Referat: Allsvenskt kval Västanfors - Gustavsberg 
Säsongens sista match för A-laget
2024-03-10 19:10, A-lag
Bild från Gustavsberg-Borlänge i femte omgången av kvalserien till Allsvenskan.

Det ville sig inte riktigt i årets kvalspel. Sista matchen för säsongen spelades idag på bortaplan mot Västanfors. 

 

Redan innan matchen var det klart att vi inte kunde nå Allsvenskan men Västanfors hade fortfarande en chans till avancemang. 

 

Matchen slutade 5-2 till Västanfors. Med facit i hand hade Västanfors behövt vinna med några mål till för att ta sig vidare.

 

Gustavsbergs mål gjordes av Jonte Berg och Johan Lindqvist. 

 

Vi gratulerar @borlangebandy och @kalixbandy till fina prestationer och lycka till i Allsvenskan nästa säsong!

 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer