Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

A-lag
Referat: Gustavsberg  - GT/76
Säsongens bästa insats
2023-12-10 10:12, A-lag
Gustavsberg-GT/76 10-0

Vi går in i matchen med ansatsen att spela med stort tålamod och ta med det positiva spelet från matchen mot Skutskär och ta det till en högre nivå. GT/76 överraskar oss med att ligga högt i plan vilket skapar lite problem i matchinledningen men så fort vi anpassat oss så börjar spelet flyta.

 

I 5:e minuten kommer 1-0 genom William Palmblad som skjuter otagbart för målvakten. GT/76 får äga mycket boll men vi har full kontroll och när vi vinner tillbaks den spelar vi snabbt och fyndigt med många spelare inblandade.

Köp din julgran hos oss
2023-12-04 20:31
Öppettider för vår julgransförsäljning.

Torsdag 7 december är det säljstart för våra julgranar. Som vanligt står vi utanför vår sponsor ICA Maxi Värmdö i Mölnvik. Vi bemannar med supertrevliga julgransförsäljare som hjälper dig hitta den finaste granen. Det finns både kungsgranar och rödgranar i vår hage.

Vi är supertacksamma för alla som kommer till oss för att köpa sin gran och därigenom är ett viktigt stöd för vår verksamhet.

Som vanligt kör vi skridsko- och bandyskolan på Ekvallen för de allra yngsta (nästan 70 barn) och snart drar vi även igång vår uppskattade integrationsbandy, också det på Ekvallen.

Och glöm inte att vi på nyårsafton spelar A-lagsmatch i division 1 norra mot Skutskär. Förra året besöktes vi av drygt 1.200 åskådare. Ett väldigt trevlig sätt att starta nyårsfirandet tycker vi. Matchstart kl 13.15.

Just det. Om julgranarna tar slut kan vi komma att stänga tidigare. Vi informerar i så fall via våra sociala medier och på vår hemsida om det.

Välkomna till ICA Maxi Värmdö i Mölnvik för att prata bandy och köpa en julgran!

 

Under Läs mer hittar du våra öppettider.

A-lag
Referat: Skutskär - Gustavsberg 
En väl genomförd match i Sandviken
2023-12-04 12:42, A-lag
Skutskär-Gustavsberg 2-9

Vi åker till en tuff bortamatch mot Skutskär och är lätt försenade på grund av strul med bussen. Matchen är flyttad till Göransson Arena i Sandviken och vi tackar för det med att göra säsongens bästa match. Vi hittar vårt spel och kan spela en variationsrik bandy med tålamod.

Ett positivt beslut
2023-12-02 10:12

Värmdö Hockey, Gustavsbergs Bandy och Värmdö Allmänna Skridskoklubb konstaterar med glädje att kommunstyrelsen beslutat att gå vidare och genomföra en fördjupad lokaliseringsutredning av anläggningar för isidrotter.

 

För oss isföreningar på Värmdö är det ett oerhört välkommet beslut då vi under många år arbetat för att lösa de utmaningar vi dagligen ställs inför i våra respektive verksamheter. Vi gläds framför allt med Värmdö kommuns alla barn och ungdomar som, om förslaget blir verklighet, kan se fram emot en satsning på deras hälsa.

 

Om förslaget med att bygga ett nytt is-centrum på Svevia-tomten blir verklighet innebär det att tillgången till istid kommer att öka markant och vi föreningar får en möjlighet att aktivera fler barn och ungdomar. Något vi ser som en mycket viktig samhällsfråga framöver.

 

Vi ser också fram emot att allmänheten får större tillgång till aktiviteter på is. Allmänhetens åkning är väldigt betydelsefull för väldigt många Värmdöbor vilket vi ser bevis för varje vecka under vintern.

 

Utöver ovan nämnda förbättringar har liknande projekt på andra platser i landet gett bättre förutsättningar även för det lokala näringslivet och dessutom inneburit förändringar som är positiva även när det gäller hållbarhet.

Vi vill att fler barn och unga ska få utöva isidrott
2023-11-27 17:17

I många år har vi is-föreningar arbetat för en upprustning av Ekvallens idrottsytor. Vi delar uppfattningen att det finns ett stort behov av mer istid för alla som vill åka skridskor på Värmdö, antingen i föreningsform eller via allmänhetens åkning.

 

Det finns nu ett förslag för utveckling av isytorna som Kommunstyrelsen förväntas ta beslut om. Värmdö Hockey, Gustavsbergs Bandy och Värmdö Allmänna Skridskoklubb står alla bakom förslaget.

 

Läs vårt gemensamma uttalande nedan.

 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer