Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GUSTAVSBERGS BANDY
- Lirarnas sport sedan 1906

Gustavsbergs Bandys profilkläder
Föreningen har ett avtal med Stadium och Craft som leverantör av alla våra utvalda profilkläder.

 

Vi har nu förlängt avtale med Stadium ytterligare 3 år och gäller till september 2025. Detta innebär att profilkläder som används i föreningens verksamhet ska inhandlas på Stadium av samtliga medlemmar.

För inköp som privatperson hänvisar vi till föreningens beställningssida hos Stadium där materialet levereras till närmaste postombud. På Stadium i Globen finns provkollektioner om man vill testa storlek med mera.

 

Beställningsssidor:
För lag
För privatperson

 

Alla lag ska ha en egen behörig beställare som kan logga in och göra lagbeställningar. Om ni inte är registrerade så kontakta ansvarig i styrelsen genom att skicka epost till profilklader@gustavsbergsbandy.se  

När lagbeställning görs ställs Team Sales-faktura ut till den behöriga ledaren som är inloggad och mailas till hen. Fakturan skickas via mail samma dag som beställningen lämnar lagret och ska betalas inom 14 dagar. Det tillkommer en fakturaavgift på 19 kronor.

 
Stötta Gustavsbergs Bandy
Våra huvudsponsorer
Våra sponsorer